Träning

Hjälpas åt?

28 februari, 2012

Hej biceps, skall vi hjälpas åt att växa lite? Jag ger dig mat och träning, du växer fortare?

Har kört ett bra pass för ben, biceps och mage nu på morgonen. Lediga dagar är som upplagda för grymma pass! Med pwo för extra energi och kreatin för musklerna var de upplagt för ett grymt pass – och de blev ett perfekt pass!

Ben – vadpress, benböj, sumosquats, utfall med ben på bänk och bakåtspark i c.c. Biceps – Hammercurls, scottcurls, liggande i c.c, omvända i c.c och hantelcurls. Mage – russian twist, magdödaren, vanliga crunches, i c.c. och cykling.

image

Nu blir det veckohandling, kanske datorköp och ikväll middag med familjen såhär innan flytten. Dessutom jobbar mannen hemma idag så jag kan krama på honom precis när jag vill!

Du kanske också gillar

10 Kommentarer

 • Reply StepUp 2 Fitness 28 februari, 2012 at 12:36

  Hoppas bicepsen lyssnar 😉 Jag är kompis med mina biceps nu. Det är mina ben som får lyssna nu :) Ha en trevlig dag!! Kramar!

 • Reply Trillingnöten 28 februari, 2012 at 12:50

  Jag känner att jag måste skaffa mer kontakt med mina egna biceps :)

 • Reply superSHEro 28 februari, 2012 at 14:50

  Bicepsstorlek beror nog mycket på generna tror jag. Tycker ändå de ser ganska maffiga ut, dina guns! :)

  • Reply Annie - Live it, Love it 29 februari, 2012 at 17:40

   Då har jag bra tricepgener och dåliga bicepgener 😉 armarna är bra, men de ser lite tokigt ut när triceps är dubbla storleken mot biceps haha

 • Reply klara 28 februari, 2012 at 14:52

  Dator skulle jag också behöva köpa :) saknar dock en pojkvän som kan hjälpa mig instalera allt så jag drar mig för att köpa en ny fastän jag verkligen behöver.
  Är det vanligt kreatin du tar eller sånt buffrat? Har hört nått om att man drar på sig mycket vätska med kreatin, stämmer det?

  • Reply Annie - Live it, Love it 29 februari, 2012 at 17:42

   Fast de var himla enkelt ut, alltlåg i datorn för installation när du startar den, superlätt! Jag tar ett pulver med flera olika typer av kreatin där man inte ska samla lika mycket vätska, men visst lägger man på sig en del. Försvinner dock när man slutar :-)

 • Reply nicole 28 februari, 2012 at 21:54

  Ahh galet snygg! 😀

 • Lämna en kommentar