Kost, Tips & trix

Tidningsinspiration

9 maj, 2012

Jag är inte mycket för lchf och gi – eller nej – jag är inte mycket för dieter alls. Om det fungerar för andra – super men jag ger mig inte in där någonsin igen. Det började med GI och slutade med att allt togs bort.

Men – det finns fantastiskt härliga gi och lchf-recept som är alldeles utmärka om man inte vill ha med gluten i bröd och kakor eller bara ha inspiration till nya rätter. Det är bara byta ut vispgrädden som finns med i allt till turkisk yoghurt, soja eller havregrädde eller liknande och plussa på med kolisar till istället så är det inte längre samma ju 😉

Jag provköpte bilagan av lchf som är med aftonbladet första gången den kom ut. och GI & hälsa har jag köprt länge. Nu finns även mat & hälsa. Visst inte min typ av mat – men min typ av inspiration till recept i alla fall :)

Köper ni mattidningar för inspiration?

Du kanske också gillar

9 Kommentarer

 • Reply Trillingnöten 9 maj, 2012 at 07:37

  Tidningar är bra inspiration och även fast man kanske inte gör exakt som det står i recepten så kanske man gör nåt liknande!

  • Reply Annie - Live it, Love it 9 maj, 2012 at 20:51

   Precis, jag tar lite här och lite där. Tar bort och lägger till och gör mitt eget. 😀

 • Reply Trillingnöten 9 maj, 2012 at 07:37

  Tidningar är bra inspiration och även fast man kanske inte gör exakt som det står i recepten så kanske man gör nåt liknande!

 • Reply Bodycomf 9 maj, 2012 at 08:06

  Nej inte tidningar så ofta, men gör som du, plockar lchf eller gi, från nätet, och lägger till och byter ut som det passar :-)

 • Reply Lotta -Fokuserad Energi 9 maj, 2012 at 08:22

  Nej, köper sällan eller aldrig mattidningar. Köper ibland någon kokbok, men mest hittar jag inspiration här och hos andra kompisar eller när jag ser ngt gott i affären. Älskar att vi peppar varandra och hittar nya recept. kram

  • Reply Annie - Live it, Love it 9 maj, 2012 at 20:56

   Bloggarna är den största inspirationskällan, utan det är de mycket aldrig hade upptäckt, så isst är det underbart hur vi kan inspirera varandra! Kram

 • Reply Ulrika - Fotograf u.norman 9 maj, 2012 at 08:33

  Jag brukar låna min mammas tidningar när hon är klar med dem 😉 Sedan gillar jag Paolo Robertos nya tidning som är bilaga till Aftonbladet, verkar vara mycket gott i den :) (Och där slutar inte veckan på fredag utan recepten är för hela månaden 😉 )

  • Reply Annie - Live it, Love it 9 maj, 2012 at 20:57

   Ah, den har jag itne tittat i ännu. Såg att det fanns någon paolo tidning häromveckan dock 😀

  Lämna en kommentar